ARVOLAHJA -konsepti

ARVOLAHJA on uusi tapa näyttää yritysasiakkaalle, että yrityksessänne arvostetaan kiertotaloutta, sekä lähituotantoa. Kun yritykselle suunnitellaan yrityksen arvoihin nojautuva, sekä yritysilmettä tukeva tuote, varmistetaan se, että tapahtumissa asiakas saa käsiinsä uniikin, yritysilmeen mukaisen liikelahjan. Viime vuosien tapahtumien rajoitettua maailmaa on yhä tärkeämpää päästä lujittamaan asiakassuhteita ikimuistettavalla tavalla.

Kun luomme yhdessä arvojenne mukaisen ilmeen, tuotteen tai vaikka showroomin, niin asiakas saa yrityksestänne heti vastuullisen mielikuvan. Kaikki ARVOLAHJA-konseptin alle tuotetut suunnittelupalvelut ja tuotteet pyritään toteuttamaan mahdollisimman lähellä tuotetuista materiaaleista. Tuotteet valmistuu joko yrityksen omassa tuotannossa, tai lähellä toimivien pienyrittäjien käsissä. Käyttämällä palvelua saat somessa näkyvyyttä kertomalla ARVOLAHJAN tarinaa ja tekijöistä tarinan takana. Tarjoamalla yritysilmeenne mukaista tuotetta yrityksenne omista hukkamateriaaleistanne asiakas saa heti käsiinsä myös materiaalinäytteen. Lisäksi yritys saa ARVOLAHJA-sertifikaatin.

ARVOLAHJAa EI valmisteta ulkomailla. Sitä EI ole rahdattu toiselta puolen maailmaa, eikä missään muualla ole samanlaista tuotetta. ARVOLAHJA on valmistettu lähellä ja parhaimmillaan yrityksenne tuotannossa. Tuotteessa tarvittavat lisäosat on valittu tarkoin: mahdollisimman eettisesti, sekä mahdollisimman lähellä tuotettuna. Myös osaavat tekijät on valitaan mahdollisimman läheltä toimitilojanne. Pakkaukset valmistetaan Suomessa ja ne on suunnitellaan kestämään matkalaukkuelämää.

Vuonna 2023 tina shukla design* valittiin mukaan Kasvu Openin kiertotalous kasvuohjelmaan.

Hinta ARVOLAHJALLE rakentuu eri palvelupaketeista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellenne parhaat Arvolahjat.