MUOTOILIJA // TINA SHUKLA

"Kaunein muotoilu syntyy siitä, kun kylmät sävyt tai suorat viivat kohtaavat sopivassa tilassa lämpimät värit ja pehmeät muodot."

Pyrin töissäni toteuttamaan kestävää ja laadukasta muotoilua hyödyntäen lähialueen materiaaleja, sekä käyttämällä apunani Lahden alueen ja lähiympäristön työvoimaa sekä yhteistyöyrityksiä. Kaikki käsistäni lähtevät tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu Lahdessa tai ainakin Suomessa, kotimaisista raaka-aineista. Puu on lähinnä sydäntäni, mutta suunnittelen toki muistakin materiaaleista tuotteita.

Lähestyn asiakasta alkutapaamisella, jolloin saan käsityksen asiakkaan tarpeista ja toiveista.

Viime vuonna aloitin YAMK palvelumuotoilun opinnot Metropoliassa. Olen vuonna 2021 suorittanut Tuotekehitystyön Erikoisammattitutkinnon.

Loin ARVOLAHJA -konseptin, jolla haastan yrityksiä tekemään vastuullisempia ratkaisuja liikelahjoja ja brändimateriaaleja valitessaan!

Tällä hetkellä opiskelen Palvelumuotoilun YAMK opintoja Metropoliassa. Olen opiskellut Lahden AMK.n Muotoiluinstituutissa kalustemuotoilijaksi jatkaen opintojani siellä sisustusarkkitehdin puolelle. Pohjakoulutukseltani olen huonekalupuuseppä ja puualan artesaani.

Tilasuunnittelun lisäksi olen suunnitellut sekä valmistanut lukuisia pientuotteita, sekä jonkin verran erityismitoitettuja kalusteita. Puu materiaalina on erityisen lähellä sydäntäni, mutta luontainen uteliaisuuteni on avoin myös muitakin materiaaleja kohtaan.

Myös monipuolinen graafisen aineiston luominen onnistuu.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin luodaan yhdessä juuri Sinun tarpeisiin sopiva ratkaisu!

-Tina