Suunnittelijan aatoksia

Tänä syksynä pääsin opiskelemaan muotoilun YAMK opintoja Metropoliaan. Olen totutellut kulkemaan säännöllisesti Arabian kampukselle. Tutustunut uusiin luokkatovereihini ja nauttinut kaikista niistä opeista ja metodeista, joita olen saanut: muotoilun ajattelu, sekä muotoilun johtaminen tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa esimerkiksi nykyisten palveluiden sisälle ja pohtia uusia tapoja saada palvelu toimivaksi. Palvelumuotoilun polku ei ole pelkkää tuplatimantin pyörittelyä, vaan palvelun muotoiluprosessiin löytyy lukuisia metodeja, joita kokeilemalla näkee taas uusia mahdollisuuksia ja tarpeita. Kohta meillä alkaa kaupunkimuotoilu, enkä millään malttaisi odottaa!

ps. kuvitus on omaa tuotostani.

Suunnittelin itselleni työkalun avuksi niihin hetkiin, jolloin jään jumiin. En saa yhtä tärkeää tehtävää hoidettua ja kohta muukin toiminta hidastuu.

Huomasin konseptin toimivaksi ja jaoin instassa tämän julkaisun. Se herätti ilokseni paljon kiinnostusta ja kiitosta muilta pienyrittäjiltä.

Yrittäjän on välillä hankalaa motivoitua ei niin mukaviin hommiin. Tein listan, jotta voin analysoida tilaani ennen, toiminnassa ja jälkeenpäin. Listaan on hyvä palata jälkeenpäin ja huomata se, miten ongelmasta oikeasti selvittiin!

Liity sähköpostilistalleni, niin lähetän käyttöösi tämän tehokkaan apuvälineen!

Pikainen vilaisu: Monilla meistä on paljon ideoita päässä, joita olisi niin ihana toteuttaa omassa toimintaympäristössämme. Monesti sisustuksen toteutus on silti hajanaista ja levotonta esim. hyvien alennusostosten tai perintökalusteiden jäljiltä.

Oletko koskaan harkinnut suunnittelijan palkkaamista? Yhdessä voimme katsastaa tilan ongelmakohdat ja selkiyttää tyyliäsi niin, että kokonaisuus säilyy harmonisena. Näin vältyt ostamasta ne väärän väriset tyynyt, matot, verhot -tai jopa tapetit ja selkiytät itsellesi oman tyylisi.

Olen luonut Pikaisen vilaisun palvelun heille, ketkä kaipaavat asiantuntijalta viimeistä mielipidettä ennen suuria hankintoja. Ota yhteyttä, niin huomaat pian säästäneesi selvää rahaa välttäessäsi hukkaostokset!

Yksityisasuntojen 2 tunnin vilaisu: 250€. Lisätunti 60€

*Yrityksille omat vilaisupaketit erikseen sovittaessa!

Olen instagramissa jakanut satunnaisen säännöllisesti ajatuksiani yrittämiseen liittyen.

Olen toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja kohtaan yhä hetkiä, jolloin saatan jäkittää. Olen luonut itselleni myös työkaluja tehokkaaseen työn tekoon, joita olen jakanut toisille yrittäjille.

Koronan aikana olen toiminut mentorina toisille pienyrittäjille. Jos siis kaipaat yrittäjänä tukea tai tsemppiä, ota rohkeasti yhteyttä!