Palvelut // tina shukla design*

Tarjoan monipuolista suunnittelutyötä yrityksille ja yksityisasiakkaille: yksilöllistä tuotesuunnittelua, tilasuunnitteluprojekteja, sekä tilaan mitoitettuja erikoiskalusteita. Graafisia palveluja, kuten kuvitusta, logojensuunnittelua, kirjan taittoa, julisteita, kutsukortteja. Ajan salliessa osallistun mielelläni myös yksittäisiin näyttely- ja taideprojekteihin.

Suunnitteluprosessi

Lähestyn asiakasta alkutapaamisella, jolloin saan käsityksen tarpeista ja toiveista. Pyrin töissäni toteuttamaan kestävää ja laadukasta muotoilua hyödyntäen lähialueen materiaaleja, sekä käyttämällä apunani Lahden alueen/lähiympäristön työvoimaa yhteistyöyrityksiä. Kaikki käsistäni lähtevät tuotteet on suunniteltu sekä valmistettu Lahdessa ja ainakin Suomessa, kotimaisista raaka-aineista.

Olen opiskellut huonekalupuusepäksi ja puualan artesaaniksi. Opiskelin myös Lahden AMK.n Muotoiluinstituutissa kalustemuotoilijaksi jatkaen opintojani sisustusarkkitehdin puolelle. Tilasuunnittelun lisäksi olen suunnitellut sekä valmistanut lukuisia pientuotteita sekä kalusteita. Puu materiaalina on erityisen lähellä sydäntäni.

TUOTESUUNNITTELU

Tuotesuunnittelua teen pääsääntöisesti yritysyhteistyönä eri yrityksien kanssa. Lisäksi olen suunnitellut verkkokaupassani myytävät tuotteet.

TILASUUNNITTELU

Tilasuunnittelua teen pääsääntöisesti yksityisiin tiloihin.

Tarjoan tilasuunnittelupalveluja myös osana ARVOLAHJA-konseptia, jolloin suunnittelen vaikkapa shop-in-shop tiloja ja messuosastoja.

GRAAFISET PALVELUT

Tarvittaessa voin tarjota yrityksille myös markkinointimateriaalien suunnittelupalvelua. (esim.esitteet, julisteet, käyntikortit jne) Olen taittanut myös kirjoja ja esitteitä, sekä kiitoskortteja.